Appartementen op het groene erf

Op het erf komen 6 appartementen: 3 appartementen op de begane grond (117 m2) met een terras in de tuin en 3 tweelaagse appartementen op de eerste en tweede verdieping (131 m2). Uniek: alle appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers met de mogelijkheid om 3 of meer slaapkamers te realiseren. Alle appartementen hebben een berging van 5 m2 buiten het gebouw.

Hoekappartement

Op de hoeken komen lichte appartementen met een eigen opgang. Via dubbele deuren kom je in een royale living. Twee slaapkamers aan de voorzijde. De appartementen worden turnkey opgeleverd naar smaak van de koper met onder andere een SieMatic-keuken en parketvloer.

Middenappartement

Het middenappartement heeft twee slaapkamers aan de voorzijde. Ook deze woning wordt volledig woonklaar opgeleverd. Het appartement heeft een zeer ruime woonkamer met luxe open keuken. Optioneel is hier, zoals getoond op de plattegrond, een derde slaapkamer te maken.

Maisonnette eerste verdieping

De ingang van de maisonette is op de begane grond, via een trap kom je in een gang met toegang tot een speelse en ruime living met open keuken, twee slaapkamers, badkamer en wc. De woning heeft een fraai inpandig balkon, een zogenaamde loggia.

Maisonnette tweede verdieping

Onder de kap komt een multifunctionele ruimte, die door de bewoner naar eigen inzicht is te gebruiken: als werkkamer, speelruimte of atelier. Ook zijn hier optioneel kamers te maken. Op deze verdieping bevinden zich de opstelplaatsen van de warmtepomp en de wasapparatuur.

Maisonnette optie

In een deel van de woonkamer kan optioneel een derde slaapkamer worden gemaakt. De maisonnettes worden zeer luxe afgewerkt met onder andere een SieMatic-keuken (opstelling nader te bepalen) met Siemens inbouwapparatuur, parketvloer, gladde wandafwerking, luxe badkamer met royaal tegelwerk, Villeroy & Boch-sanitair en kranen van hansgrohe.