Twee-onder-één-kap Zuideinde

Deze fraaie tweekapper staat aan het Zuideinde en is circa 161 m2 groot. Opvallend is de klassieke ’Noordse’ architectuur aan de voorzijde en de waanzinnige glazen pui aan de achterzijde.

Begane grond

Royale woonkamer met open keuken en dubbele deuren naar de achtertuin. De woning wordt als onderdeel van de koopsom woonklaar opgeleverd naar smaak van de koper. Op de begane grond worden onder andere een SieMatic-keuken met Siemens inbouwapparatuur en Quooker, parketvloer en gladde wandafwerking voorgesteld.

Eerste verdieping

Drie ruime slaapkamers en een complete luxe badkamer voorzien van onder andere royaal tegelwerk (60×60 cm op de vloer), Villeroy & Boch-sanitair en hansgrohe-kranen. Op deze verdieping komt op de vloer een laminaat (finish naar keuze van de koper) en de wanden worden afgewerkt met een fijne korrel.

Tweede verdieping

Opvallend aan deze multifunctionele ruimte is de grote glaspartij aan de achterzijde. Deze zorgt voor een mooie, lichte leefruimte met veel mogelijkheden zoals extra kamers. Hier is ook de opstelplaats voor de duurzame installatie en wasapparatuur.